Besplatna dostava u Hrvatskoj iznad 100 €

HUMANITARNA MODNA REVIJA ŽENE ZA ŽENE 2012 GODINE

Pervoi Boutiques, glavni organizator događanja predstavio je najnovije kolekcije talijanskih modnih brandova u sklopu projekta Žene za žene u Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade,  namijenjene upravo samosvjesnim, poslovnim ženama koje uz svakodnevne radne obaveze, u svakom trenutku žele biti decentno dotjerane, elegantne i moderne.

Sandra MihelčićBranka PanićDarija SinjeriInga LalićMirjana ŠlatSilvana Šestan i Stella Ćorić Čapo svojim iskorakom u svijet mode oduševile su prisutnu publiku i tako podržale ovaj humanitarni projekt od kojeg su se prikupljena novčana sredstva donirala Udruzi samohranih roditelja Let.

U zabavnom dijelu večeri nastupila je poznata pjevačica Ivana Banfić koja je svojim “ženskim repertoarom” oduševila prisutne, a program tijekom večeri vodila je Uršula Tolj.

“Želimo da znaju da nisu same. Spremne smo pomoći i želimo sudjelovati u akcijama koje će samohranim roditeljima pomoći u teškim životnim okolnostima u kojima se nalaze”, izjavila je Bernarda Petković, vlasnica  Pervoi Boutiques i glavna organizatorica projekta Žene za žene.

Najnovija objava

Nova kolekcija

Nova kolekcija je stigla - pronađite svoj novi omiljeni komad odjeće!
Želiš primati obavijesti?
Pretplati se na newsletter...